Politica de returnare

Conform legislației în vigoare, dreptul de retragere este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Astfel, Consumatorul are dreptul să notifice comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative:

Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intră în posesia fizică a produsului.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de Consumator.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

ATENȚIE! Nu se preiau produse desigilate / desfăcute.

Rambursarea sumei achitate:

Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maximum 14 (paisprezece) zile de la data informării WOODLOFT WONDER SRL de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. WOODLOFT WONDER SRL va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut.
Pentru mai multe informații legat de returnare apelați la numărul 0750-608-708. Este necesar să ne anunțați telefonic, în cazul în care doriți să returnați un produs.

Returnările autorizate vor fi expediate cu o firmă de curierat (colet simplu – fără ramburs) pe adresa:

Sat Stâncești, Comuna MIhai Eminescu Strada Codrilor, nr. 18, Botoșani